Verzendkosten

Wij leveren uw bestelling in Nederland via DHL bij u thuis of bij een servicepunt in uw buurt waar u de bestelling kunt ophalen op een moment dat het u het beste uitkomt. DHL bezorgt 6 dagen per week (niet op zondag).

Wij hebben de mogelijkheid om uw bestelling via PostNL te bezorgen toegevoegd, de levering vindt meestal plaats binnen 1 werkdag maar de verzendkosten zijn iets hoger. PostNL bezorgt 6 dagen per week (niet op zondag).

De verzendkosten voor Nederland via DHL naar een servicepunt bij u in de buurt:

- Voor bestellingen onder € 75,-         : € 5,-.
- Voor bestellingen boven € 75,-         : € 0,-.

De verzendkosten voor Nederland via DHL bij u thuisbezorgd:

- Voor bestellingen onder € 75,-         : € 5,75.
- Voor bestellingen boven € 75,-         : € 0,-.

De verzendkosten voor Nederland via PostNL bij u thuisbezorgd:

- Voor bestellingen onder € 75,-         : € 6,95.
- Voor bestellingen boven € 75,-         : € 0,-.

De verzendkosten voor Belgie tot 10 Kg:

- Voor bestellingen onder € 75,-         : € 6,95.
- Voor bestellingen boven € 75,-         : € 0,-.

Voor de prijzen van de verzendkosten naar andere Europese Landen, kunt u contact opnemen met esensamediterana.nl via info@esensamediterana.nl

De levertijd binnen Nederland is binnen 1 tot 3 werkdag(en) na ontvangst van betaling.

De levertijd naar België is 1 tot 3 werkdag(en) en naar andere landen binnen Europa is gemiddeld 3 tot 6 werkdagen na ontvangst betaling.


        Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het ongebruikte product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@esensamediterana.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Product is toegevoegd aan vergelijken!